divendres, 26 d’octubre del 2012

Taller de so II: Gravació d'audio amb l'Audacity!

Avui hem realitzat la segona part de la sessió pràctica del taller de so amb l'eina Audacity. D'aquesta forma, ens hem pogut familiaritzar molt més amb aquesta plataforma tan completa de gravació d'audio. Entre les seves possibilitats i aplicacions que hem descobert que ofereix, cal destacar: efectes de so com ara amplificar; pujar i baixa volum; l'opció "emobolbente"; canvis de ritme, de to i velocitat; efectes d'eco; i els efectes Gross fade in i Gross fade out, entre d'altres.  
 
D'aquesta forma, hem realitzat una activitat molt significativa, ja que he gravat la meva pròpia veu recitant un poema que jo mateixa vaig inventar per a l'assignatura de Literatura Universal Catalana i a la qual li he afegit una instrumental per acompanyar la meva veu. També he introduit efectes com ara el desvaneixement progressiu de la veu i eliminar parts de l'audio per tal que la música i la veu anèssin a la vegada, etc.  
 
Gràcies a tot això, he pogut descobrir una nova eina fins al moment desconeguda per a mi i que, la veritat, penso que és molt útil i gràcies al seu fàcil ús ens ajudarà molt de cara a la nostra futura professió com a mestres d'Educació Ifantil, ja que ens pot obrir tot un camp de possibilitats per treballar amb els més petits.
 
A continuació, teniu l'arxiu d'audio que he creat. Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada