Presentació

Hola a tothom!
 
Com ja sabeu, sóc la Nieves Tobaruela Mendoza. Aquest any estic fent el quart any del Grau que vaig iniciar en el curs acadèic 2009-2010 d'Educació Infantil.
 
Aquest és un bloc que he realitzat per a l'assignatura de Mitjans i Recursos Tecnològics en el Procés d'Esenyament-Aprenentatge en l'Educació Infantil. En ell, realitzaré tot un seguit d'entrades a través de les quals voldria mostrar tota la feina realitzada al llarg del semestre a l'assignatura, per tal d'evidenciar tots els coneixements i recursos que he anat adquirint. A més a més, aquestes entrades setmanals seran de caràcter reflexiu per tal de documentar les meves sensacions i opinions individuals.

En quant al disseny de la plana principal del bloc, m'agradaria destacar que li he volgut possar com a fons la imatge del nostre Planeta Terra com a metàfora de les possibilitats que poden oferir les Noves Tecnologies de la Comunicació i de la Informació, i més concretament de l'Internet, ja que aquest ens permet tenir una mena de finestra a través de la qual mirar al món.  
 
En definitiva, espero que us agradi molt tot el que vaig penjant i reflexionant, i que això es tradueixi en moltes visites i comentaris. Gràcies per la vostra atenció!
 
Nieves Tobaruela Mendoza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada