dimecres, 14 de novembre del 2012

Pràctica I: Descobrint el Power Point!


A les classes pràctiques d'avui de l’assignatura de Mitjans i Recursos Tecnològics, hem realitzat un taller de presentacions. En ell, hem pogut veure les possibilitats que ofereix l'eina Power Point sempre enfocada al coneixement de diferents tècniques i recursos que desprès puguem emprar en el benefici cap als més petits com a futures mestres d’Educació Infantil.

Certament, el document Power Point és un format al qual hi estic molt avesada, ja que és el recurs que més hem emprat al llarg de la carrera per a la presentació i exposició de treballs degut al seu fàcil ús i la gran varietat de possibilitats que ofereix. No obstant això, avui he aprés una nova aplicació que personalment desconeixia; es tracta de la ferramenta "Inserir hipervíncle". Aquesta consisteix en posar la imatge d’una fletxa a la dreta y una altra a la esquerra que signifiquen endavant i darrera, a cadascuna de les quals se li insereix un hipervíncle de la diapositiva a la que volem que ens dugui en cas de fer-li clik al damunt.

A més a més, cal destacar que per tal de crear el nostre ppt interactiu, en primer lloc hem hagut de crear una carpeta fixa a l'ordinador on es trobaran totes les imatges, ja que a l'hora d'hipervincular necessitem que la ruta sigui sempre la mateixa perquè desprès funcionin les aplicacions.

Per últimm mencionar que com a proposta a presentar d'aquest taller hem començat a crear una activitat interactiva per als més petits titulada “Calliou viatja en avió”. En ella, els infants hauran de realitzar un seguit de passos per tal de passar les proves que s’aniran plantejant. A les properes sessions pràctiques, continuarem confeccionant el nostre sofware interactiu afegint-hi noves aplicacions, enllaços i opcions de moviment!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada