divendres, 12 d’octubre del 2012

Taller d'imatge II: Filigranes amb l'eina Gimp

A la classe pràctica d'avui, hem realitzat la segona part del taller d'imatge sobre l'eina Gimp. D'aquesta forma, hem pogut seguir descobrint i perfeccionant les possibilitats que aquest programa ens ofereix en quant al retoc de fotografies.
 
Personalment, crec que tinc una facilitat innata amb els programes d'ordinador, ja que la meva generació està considerada per molts com la dels "Natius digitals", tal i com l'autor Marc Prensky la va designar per referir-se precisament als infants que van néixer inserits de ple en el món de les tecnologies digitals. Així doncs, crec que l'ús d'aquesta eina ha suposat un repte abordable que entre tots hem pogut superar.

En quant a la feina que hem hagut d'entregar en aquesta segona pràctica de retoc d'imatge, consistia en fer un muntatge amb les fotografies dels integrants del nostre grup afegint elements i posant-li text. Com podeu veure més a baix, jo he elegit la imatge dels dibuixos infantils "les tres bessones" perquè des del principi de la carrera sempre hem treballat juntes ajudant-nos i cooperant entre nosaltres, i per la qual cosa s'ha establert un vincle com si fóssim vertaderes germanes. A més a més, he afegit alguns elements d'acord amb la temàtica com ara una barret de bruixa, una escombra i un gatet. Aquí teniu la imatge, espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada